HATAY / ANTAKYA - Demirköprü Muhtar Abdurrahman Çetiner İlkokulu

Demirköprü Muhtar Abdurrahman Çetiner İlkokulu

Adres
DEMİRKÖPRÜ MAH. BARLAS SK. DEMIRKÖPRÜ MUHTAR ABDURRAHMAN ÇETINER BLOK NO 19 ANTAKYA / HATAY
Vizyon
• Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; • Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; • Öğretmen öğrenci ve veli işbirliği ile tüm meselelerin üstesinden gelerek bölgenin en iyi okulu olmak. • Bilgi toplumunun gerektirdiği becerilere sahip, milli ve manevi değerleri özümsemiş, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesi için kurumsal kapasitesini sürekli geliştiren, model alınan kurum olmak.
Misyon
• Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Şahsi araçlarla veya Reyhanlı veya diğer mahalle dolmuşlarıyla.
ÖĞRETMEN SERVİSİ YOKTUR.
Yerleşim Yeri
MAHALLEMİZ ANTAKYA´YA BAĞLI SON YERLEŞİM YERİ OLUP ANTAKYA-REYHANLI YOLUNUN 22.KM ÜZERİNDE BULUNMAKTADIR.
22km